Κερατίνη φροντίδα

Κερατίνη φροντίδα

Το κύριο συστατικό των μαλλιών μας είναι μια πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη που είναι ανθεκτική στην τριβή και τη ρήξη. Μετά τη βαφή, την εμφύσηση, το ίσιωμα και την κατσαρώση που εφαρμόζονται στα μαλλιά, εμφανίζονται διάφορες φυσικές και χημικές εκδορές στον φλοιό και στα εξωτερικά πώματα που προστατεύουν τα μαλλιά στον βασικό κερατινοειδή ιστό των μαλλιών μας. Στη συνέχεια, τα μαλλιά καθίστανται ανίκανα στην υγρασία, στεγνώνουν, χάνουν την ευκαμψία τους και δυσκολεύονται στη διαμόρφωση. Τα μαλλιά μας είναι συνεχώς φουσκάλες, ηλεκτρισμένα, χωρίς μαλλιά χωρίς σχήμα και ακόμη και απλή θραύση προκαλείται από τα μαλλιά στη βασική δομή αλυσίδας και την υφή κεράτινης. Η ποιότητα και η φωτεινότητα των μαλλιών μας είναι ευθέως ανάλογες με το επίπεδο κερατίνης, την επάρκεια της υγρασίας στα μαλλιά μας.
Η θεραπεία με κερατίνη σε φθαρμένα, λαμπερά μαλλιά δίνει στα μαλλιά μια προσωρινή δομή και λάμψη.

Η επαγγελματική φροντίδα αυτού του είδους φροντίδας έχει μεγάλη σημασία. Ωστόσο, η εφαρμογή της κερατινικής θεραπείας με στερέωση με υψηλή θερμότητα, ειδικά σε τρίχες που είναι υπερβολικά φθαρμένη και εύθραυστη από χημικές διεργασίες, όπως βαφές, μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις όπως θραύση και θραύση των μαλλιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:
Καθώς κολλάει και στερεώνει τα εξωτερικά καλύμματα των μαλλιών, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο φωτεινά με καλύτερα αντανακλαστικά φώτα.
Δείχνει μια ισορροπία στα ηλεκτροφόρα, πρησμένα, χωρίς σχήματα μαλλιά.
Μετά την εφαρμογή, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά και μαλακά.
Η θεραπεία με κερατίνη, με τη μορφή κρέμας θεραπείας σαμπουάν, παρέχει καθημερινή δράση, ενώ η κερατινική θεραπεία με θερμότητα που εφαρμόζεται στα κομμωτήρια μπορεί να έχει διαρκή αποτελέσματα 3-4 μηνών.
Σώζει τους ανθρώπους που πρέπει να στεγνώσουν κάθε μέρα.
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ:
Για την ίδια λαμπερή και ευθεία ματιά στα μαλλιά, η εφαρμογή πρέπει να ανανεωθεί. Ωστόσο, ο κίνδυνος βλάβης των τριχών είναι υψηλός εάν η αναγέννηση επαναλαμβάνεται συχνά.
Η φροντίδα με κερατίνη δεν αποτελεί διαδικασία ευθυγράμμισης για τα σγουρά μαλλιά.
Αυτή η διαδικασία, η οποία προσωρινά λάμπει τα μαλλιά, μπορεί να προκαλέσει υπερβολική ξήρανση, ειδικά για άτομα που προτιμούν ανοιχτά χρώματα και συχνά βαφούν.
Τα περισσότερα από τα προϊόντα περιέχουν μια ισχυρή χημική ουσία που ονομάζεται de formaldehyde bulunmayan που δεν έχει πικάντικη οσμή και είναι γνωστή για τις αλλεργικές και καρκινογόνες επιδράσεις της. Η παρατεταμένη εισπνοή αυτού του χημικού δεν είναι υγιής. Είναι συνεπώς σημαντικό να το εφαρμόσετε σε ένα καλά αεριζόμενο περιβάλλον σε έναν επαγγελματία κομμωτή.

Παρά όλες αυτές τις παρενέργειες, είναι μια μέθοδος που προτιμάται σήμερα από τα αστέρια του Χόλιγουντ σήμερα λόγω των επιτυχημένων και επιτυχημένων αποτελεσμάτων της. Αλλά πέρυσι η Jennifer Aniston έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της μετά από θεραπεία με κερατίνη, και αυτή η διαδικασία δεν παράγει πάντα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *