Πώς να φροντίσετε για την κερατίνη!

Πώς να φροντίσετε για την κερατίνη!

Πώς να φροντίσετε για την κερατίνη!

Όπως είναι γνωστό, οι πρωτεΐνες κερατίνης μπορούν να επισκευαστούν εύκολα εφαρμόζοντας συγκόλληση στα μαλλιά.

Αλλά αυτό που κάνει αυτή την όμορφη φροντίδα αναποτελεσματική είναι ότι υπάρχει ένα τυχαίο λάδι περιποίησης μαλλιών που έχει ήδη γίνει στα μαλλιά. Για παράδειγμα, ποτέ δεν μπορείτε να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας όταν εγκαθιστάτε πρωτεΐνες κερατίνης, αρκεί τα λάδια περιποίησης μαλλιών σας να έχουν τοποθετηθεί στα μαλλιά και να κρατήσουν τα μαλλιά υγρά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως οποιοδήποτε λάδι Αργκάν, Ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Πρέπει να καθαρίσετε απόλυτα τα μαλλιά μας από τα αναφερθέντα έλαια.

Πώς; Πρώτα πλένετε καλά τα μαλλιά σας με ζεστό νερό και σαμπουάν παρασκευής κερατινών 8,9 ΡΗ και ξεπλύνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3 ή 4 φορές. Ειδικά αν σαμπουάν αφαιρείτε τα μαλλιά για να φάτε και αναγκαστικά περιμένετε για 2 έως 3 λεπτά, τότε ξεπλύνετε πιο προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό πάλι κατά τη διάρκεια του ξεπλύματος, τρίψτε τα μαλλιά σας με πετσέτα και στεγνώστε καλά. Για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας πιο όμορφα και για να ανοίξετε πλήρως τις ζυγαριές μαλλιών, πρώτα στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα ζεστό στεγνωτήριο και στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία και στεγνώστε καλά με ένα στεγνωτήριο.

Εν τω μεταξύ, η ευθεία των μαλλιών μας θα διευκολύνει τη φόρτωση της κερατίνης και θα προσφέρει επιπλέον αποτελεσματικότητα. Επίσης, μετά την φόρτωση της κερατίνης στα μαλλιά, μην ξαπλώστε, μην τυλίξετε, μην κολλήσετε ή δεσμεύσετε τα μαλλιά σας ενώ είναι βρεγμένο. Δεν εμποδίζετε να συσσωρεύονται τα σκέλη. Αν κολλήσει, τα μαλλιά σας μπορεί να σπάσουν ενώ χτενίζετε τα μαλλιά σας. Αν αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση, μην αναγκάζετε ποτέ τα μαλλιά σας να χτενίσουν και να τα αφήσετε. Πλύνετε και πάλι, εφαρμόστε πάλι μάσκα και κρέμα, διαφορετικά τα μαλλιά σας θα χάσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *